Over nikkelwall.nl

wij zijn NikkelWall

Het creëren van creatief, uniek en betoverend mooi decoratie dat ideaal in elk interieur past, is onze passie. De wensen van onze klant zijn altijd onze prioriteit geweest en markeren de richting voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij streven naar continue vooruitgang op het gebied van interieurdecoratie met behulp van onze producten. Daarom volgen en analyseren wij de laatste trends en de wensen van onze klanten. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid, zodat u bij ons voor alles terecht kunt.

10 jaar ervaring

10 jaar
ervaring

Professioneel Advies

Professioneel Advies

Productie in eigen huis

Productie in eigen huis

Alles gemaakt met passie

Alles gemaakt met passie


Een brede scala aan producten Fotocollage op plexiglas, Fotocollage op Canvas, Fotocollage op aluminium, Fotocollage op glas, Fotocollage op Poster van uw eigen foto's is echter niets waard als deze niet van de beste kwaliteit zijn. Dankzij de huidige technologische mogelijkheden en apparatuur van de hoogste kwaliteit zijn wij in staat om de beste materialen te leveren. Onze hoogwaardige producten worden vervaardigd middels een milieuvriendelijke printtechnologie die zowel veilig voor de gezondheid als zeer duurzaam is. Het printen zelf wordt uitgevoerd onder begeleiding van ervaren professionals.

De motieven en foto's die wij aanbieden zijn buitengewoon esthetisch en van hoge kwaliteit.

Wij staan altijd open voor allerlei suggesties en de individuele wensen van onze klanten. In geval van vragen of twijfels zullen wij altijd ons advies geven over hoe u onze producten kunt gebruiken voor het creëren van buitengewone interieurs.

Handige informatie

Contact
Ons assortiment